oktober 2013 Ny samarbejdsaftale i emballagebranchen. Dansk eneforhandler for nordens førende grossist.

Ny samarbejdsaftale i emballagebranchen – dansk eneforhandler for nordens førende grossist.

Papyrus Supplies og PACK2 i tæt samarbejde.

Papyrus Supplies AB, som er nordens største grossist inden for emballage og forbrugsartikler, satser nu på levering af emballage til den danske nethandel, og har derfor indgået samarbejde med PACK2 ApS, om distribution af emballageprodukter, via nettet primært til mindre og mellemstore webshops i Danmark.
Sideløbende vil Papyrus Supplies fortsætte uændret med direkte salg af speciel emballage produkter til større kunder.
Dansk eneforhandler.

PACK2 ApS og Papyrus Supplies A/S har samarbejdet i flere år, og ønsker nu at udvide samarbejdet med PACK2 ApS som dansk eneforhandler af emballageprodukter fra Papyrus Supplies.

Med samarbejdet giver det mulighed for mindre danske virksomheder at få adgang til at handle kvalitets emballage i mindre mængder og til fordelagtige priser. Produkter som tidligere har været forbeholdt store virksomheder, er nu også tilgængelige for den lille webshop.

Den danske emballage branche har i mange år været domineret af større aktører, som ikke ønskede at fokusere på at sælge til mindre virksomheder, da distribution og salgsomkostninger var for høje.
Med udbredelse af nethandel og den øgede mængde af webshops, er der mange små virksomheder som ønsker samme vilkår som deres større konkurrenter.

Försäljningschef for Papyrus Supplies Ole Trommler udtaler,
Genom samarbejdet med PACK2 ser vi fram emot nya spännande affärsmöjligheter på den danska marknaden.

Direktør for PACK2 ApS, Christian Hoffmeyer udtaler,
“Vi er meget tilfredse med at Papyrus Supplies har valgt PACK2 som eneforhandler i Danmark.
Hos PACK2 driver vi en af Danmarks største online emballage leverandører, alle vores varer er tilgængelige på nettet, og virksomhedens kunder er primært danske webshops, som køber emballage til forsendelse af deres egne varer.
Samarbejdet med Papyrus Supplies giver os direkte adgang til dag-til-dag levering af mere end 3.000 emballageprodukter.  Det betyder meget for vores kunder, at emballagen findes i den rette størrelse, og at leveringstiden ikke er lang.
Vi forventer med samarbejdet med en af de helt store nordiske emballage grossister, at kunne følge med markedets krav om et bredt udvalg af standard emballage af høj kvalitet,
til rimelige priser, og vigtigst af alt, med en meget hurtig og problemfri levering”

Papyrus Supplies AB er Nordens førende grossist inden for rengøringsartikler, hygiejneartikler og emballageløsninger. Med et bredt produktsortiment, sikre leverancer og en veludviklet e-handel forenkler Papyrus Supplies hverdagen for mere end 18.000 kunder inden for servicevirksomheder, den offentlige sektor og fremstillingsvirksomheder. Papyrus Supplies er en del af Papyrus, som er en af Europas førende grossister inden for papir og forbrugsartikler. Virksomheden har ca. 2300 ansatte i 22 lande rundt omkring i Europa og omsætningen i 2012 var 1.726 mio. EUR.
Papyrus’ hovedkontor ligger i Göteborg, Sverige

PACK2 ApS har eksisteret siden 2007 og virksomheden var iblandt de første i Danmark til at sælge emballageprodukter via nettet. .
I takt med at onlinehandlen er vokset voldsomt, har PACK2 ApS fået godt fat i markedet, og leverer nu emballage til mange danske webshops.
Virksomheden tilbyder en meget bred palette af standard emballage produkter, som papkasser, bølgepap, plastikposer, pakketape, e-handelsposer, webshopkasser osv.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Kontaktperson:
Christian Hoffmeyer
27262616
ch@pack2.dk
www.pack2.dk